PVC Vloer

U wilt een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig is te onderhouden? Mflor is dan uw vloerbedekking.

Mflor, vroeger ook wel Metroflor geheten maakt bijzonder mooie vloeren, uitgevoerd in hout, steen en een tal metaal dessins. Vooral de vloeren uit de Authentic serie geven u het gevoel dat u een echte houten vloer in huis hebt, echter zonder het onderhoud van hout. Metroflor is wel eens ten onrechte bestempeld als een slechte vloer waar snel strepen van schoenen op komen: elke PVC vloer is bevattelijk voor weekmakers in het rubber van schoenen. Maar als een vloer in de was wordt gezet, zoals is voorgeschreven door alle fabrikanten, heeft u daar geen last van. Ook hebben wij de van Aacht flooring PVC vloeren net als Mflor met een toplaag van 0.55 mm.

Een PVC-vloer, of ook wel zeil-vloer genoemd, bestaat uit meerdere lagen: de rug (onderlaag), een beschermende glasvezellaag, een decoratieve laag en een toplaag. Het hoofdbestanddeel van deze vloer is PVC (polyvinylchloride). De voordelen zoals hoge slijtvastheid, gemak in onderhoud en hygiƫne zijn kenmerkend voor Metroflor.

“Metroflor heeft een contactgeluidverbetering, in verwerkte toestand, volgens NEN-EN-ISO 140-8 van 4dB en een, gemeten volgens DIN 52612/ISO 8302, gemiddelde warmtedoorgangsweerstand van 0,019K.m2/W waardoor het geschikt is om te worden toegepast bij vloerverwarming.”

Metroflor combineert een hoge kwaliteit met verrassende dessins in een 2,0 mm dikke kwaliteit voor particulier gebruik en een 2,5 mm dikke kwaliteit voor projectmatig gebruik.

Wij hebben en leggen de PVC-stroken/vinylstroken van verschillende merken.

» Voor Mflor Nederland: Kijk eens op deze link.